Reforma interior d'un local per a un estudi d'arquitectura


Estudi d'arquitectura

Promotor
Privat
Emplaçament
Vilassar de Mar
Projecte
2004
Obra
2005
Superfície
72 m2

GALERIA

El projecte s’emplaça a la planta baixa d’una antiga casa de cos situada a Vilassar de Mar.
El primer que es va fer va ser analitzar tots aquells elements que valia la pena recuperar i fer-los evidents, combinant les voltes ceràmiques que caracteritzen aquestes edificacions i els elements actuals.

La il·luminació s’ha tingut molt en compte per tal d’emfatitzar les voltes i crear un ambient càlid de treball. L’espai diàfan de la crugia ve compartimentat per unes corredisses de fusta que diferencien l’espai de treball d’un altre més privat per a reunions.

A la part posterior del local s’ha pogut mantenir el paviment original i les rajoles de les parets. Un pati ajardinat dóna llum directe a aquest espai.